Hologrammen

Hologram, een illusie van video in het luchtledige. Althans, zo lijkt het. In werkelijkheid is het een projectie op glas of dun gaasdoek in een lichtarme omgeving.

Met de juiste toepassing zorgt dit voor een waanzinnige ervaring waar iedereen door bevangen zal zijn.


Virtual Reality

Virtual Reality is enorm in opkomst en met de verfijning van de laatste generatie smartphones heeft iedereen Virtual Reality in zijn handpalm. Niets is spannender om uw publiek rond te laten lopen in uw toekomstvisie.


Vastgoed

Artist Impressions, het is onderhand gebruikelijk om bij bouwprojecten gebruik te maken van 3D visualisatie. Ook hier hebben wij ruime expertise in. Vanwege de kennis op het gebied van verhaalvertelling kunnen wij de visualisaties nog beter tot leven brengen.


Packshots

Heeft u een product en wilt u dat (in een commercial) zo mooi mogelijk presenteren? Dan is het maken van een packshot in 3D geen verkeerd idee. Zo kunnen we uw product in de perfecte situatie plaatsen waarbij het onder perfecte omstandigheden smakelijk op beeld word gebracht.


3D Printing

Uw concept in handen hebben is goud waard. Dit geeft immers de kans om nog vóór de productiefase het product werkelijk uit te proberen en te bekijken wat de kans geeft om het nog aan te passen en te verbeteren, of u het in kunststof geprint wilt hebben of in metalen zoals goud, het is geen probleem.

Neem contact op om meer te weten te komen over deze mogelijkheid.


Motion Capture

Met ons eigen Motion Capture systeem kunnen wij de menselijke bewegingen van de werkelijkheid naar de digitale wereld vertalen. Dit brengt ongekende mogelijkheden met zich mee, zo kunnen we iedere presentatie tot een visueel spektakel maken.